Vragen en antwoorden digitale toelichting 4 februari

11-02-2021

Overige berichten

Op donderdagavond 4 februari 2021 vond de digitale toelichting plaats over het eerste plan voor Beeks Buiten. De interesse was enorm groot, ruim 400 mensen waren daarbij aanwezig. En er zijn ruim 100 vragen gesteld. Hieronder vindt u een aantal documenten.

  • De getoonde animatievideo over hoe de inbreng uit de omgeving is geland in het eerste plan, is hier te zien https://youtu.be/e9n5QwlB-rU . 
  • De gestelde vragen zijn inmiddels voorzien van een antwoord, en zijn hier te zien per thema door op onderstaande links te klikken:

            -    Communicatie en participatie

            -    Energie

            -    Gemeente Breda

            -    Groen

            -    Plangebied

            -    Planning

            -    Verkeer

            -    Voorzieningen

            -    Woningen

  • Ook is de gehele opname van de toelichting gepubliceerd, en via deze link https://youtu.be/DeWemUowmNk  terug te kijken. In deze opname vindt u ook de gegeven presentatie door de initiatiefnemers.


Wat gebeurt er nu?

Het plan markeert het einde van de haalbaarheidsfase voor de ontwikkeling van de nieuwe woonbuurt Beeks Buiten. Op
basis van alle inbreng die we afgelopen jaar hebben opgehaald en op basis van alle uitgevoerde onderzoeken is het plan tot stand
gekomen. Als initiatiefnemers hebben we dit plan nu ingediend bij de gemeente Breda. Als zij de stukken hebben beoordeeld, wordt het plan met bijlagen openbaar. Via de website van Beeks Buiten kunt u het dan downloaden. Vervolgens besluit de gemeente of Beeks Buiten als haalbaar wordt gezien en verder ontwikkeld kan worden. Dit besluit verwachten we over ongeveer 3 maanden.
Heeft u nog vragen?

Via het e-mailadres info@beeksbuiten.nl kunt u altijd contact met ons opnemen.